Missió: Quedar-se a casa

a Actualitat/Vida

Els alumnes de 1r d’ESO de l’escola Lleó XIII realitzen presentacions per explicar com viuen el confinament

Han estat moltes les iniciatives perquè els alumnes no s’avorreixin durant aquest dies. Una d’elles va ser un concurs en el qual havien d’explicar com estaven passant el temps durant aquests dies de confinament a casa seva.

Els alumnes de 1r d’ESO van preparar moltes presentacions per mostrar com havien estat passant els dies a casa seva durant aquest confinament. Les més destacades van ser les següents:

En Roger Pérez explicava que havia fet un horari amb els seus pares per organitzar-se millor durant aquesta pandèmia.

Un altre participant del concurs explicava que aquests dies va estar cuinant molts plats genials i, gràcies a això, va descobrir una nova passió: li agradava molt cuinar.

La Celia Gastebois explicava que havia estat fent algunes activitats que l’ajudaven a passar una bona estona, com per exemple, cuinar un pastís de poma que li va quedar ”súper bo”, retrobar-se amb les joguines de la seva infantesa, passar temps amb la seva mascota… A més, com va ser una setmana calorosa, també va fer una guerra d’aigua a la seva terrassa amb la seva família.

Un altre estudiant de 1r d’ESO explicava que ell era jugador de bàsquet i com no podia entrenar va començar a fer Body Combat amb els seus pares, ja que ells el practicaven al gimnàs.

I per últim, gràcies a les noves tecnologies, de les vídeotrucades, una alumna explica que va estar entrenant amb les seves amigues i que  s’ho va passar molt bé.

Hola, el meu nom és Alexia, aquest curs estic fent 4rt ESO a l'Escola Lleó XIII de Barcelona. M’agrada jugar al voleibol i sóc jugadora de Club Voleibol Vall d’Hebron. També m’agrada ballar i passa el temps amb els meus amics. Insta: @alexia.alcalde

Hola, mi nombre es Alexia. Este curso estoy haciendo 4º ESO y soy estudiante en la Escuela Lleó XIII de Barcelona. Me gusta jugar al voleyball y soy jugadora en el Club Voleibol Vall d’Hebron. También me gusta bailar y pasar el tiempo con mis amigos.

Insta: @alexia.alcalde

Hi, my name is Alexia. I'm doing 4th year of Secondary and I am a student at Lleó XIII School in Barcelona. I like to play volleyball and I am a player at the Vall d'Hebron Volleyball Club. I also like to dance and spend time with my friends.. Insta: @alexia.alcalde 💗