Ja es coneixen els guanyadors dels concursos del centre

a Actualitat/Vida

El professorat de l’escola ha escollit els guanyadors dels tres concursos que s’han realitzat des de casa

Durant aquests dies de confinament l’escola ha decidit posar en marxa uns concursos de redacció realitzats pels alumnes de l’escola de 3r, 2n, i 1r d’ESO.

El primer concurs va ser realitzat pels alumnes de 3r d’ESO, que van haver de fer un text argumentatiu anomenat: Quédate en casa, explicant la situació que estem vivint ara mateix.

El professorat va afirmar que no van tenir gens fàcil la decisió perquè la majoria d’alumnes havien fet uns textos molt bons. Al final van decidir que  la guanyadora del primer concurs fos l’alumna Laia Tostado de 3r A.

El segon concurs va ser fet pels alumnes de 2n d’ESO. En aquesta ocasió, els alumnes van haver de fer un text instructiu, una recepta en llengua castellana.

En aquest concurs, l’equip directiu va fer una menció especial a la feina de l’alumne Alejandro Domínguez de 2n B, el qual va presentar un video cuinant la seva recepta de Calamares en su tinta. Finalment, el guanyador va ser l’alumne de 2n B Ian Platteeuw amb una recepta de La crema de San José.

Finalment, l’últim grup participant va ser el dels alumnes de 1r d’ESO, que van haver de fer dues descripcions de la seva habitació; una subjectiva, i l’altre objectiva. D’aquesta manera i gràcies a l’alumne guanyador, vam poder conèixer la diferència entre els textos subjectius i objectius. El concursant premiat amb la primera posició de va ser l’alumne Hugo Ruiz.

Des de l’escola i des del diari volem donar l’enhorabona tant als guanyadors, com a tots els participants.

Esperem tornar-vos a veure aviat!

Hola, sóc l’Ian Platteeuw. Tinc 12 anys i sóc alumne de 2n ESO de l’Escola Lleó XIII. Jugo a bàsquet al Joventut de Badalona.

Hola, mi nombre es Ian Platteeuw, tengo 12 años y soy alumno de 2º ESO de la Escuela Lleó XIII. Juego a baloncesto en el Joventut de Badalona.

Hi, my name is Ian Platteeuw. I'm 12 years old and I’m an student of 2nd year of Secondary at Lleó XIII School. I play basketball at Joventut de Badalona