Celebrem el dia de Santa Cecília a l’Escola Lleó XIII

a Actualitat/Vida

Els alumnes de la ESO i Batxillerat han preparat diverses actuacions musicals amb la ajuda de la professora Laia Porta

El passat dimecres 27 de novembre es va celebrar el dia de Santa Cecília  a l’Escola Lleó XIII, amb unes actuacions musicals dels alumnes de la ESO i Batxillerat dirigides als alumnes d’Infantil i Primària.

Hi van haver unes actuacions musicals realitzades pels alumnes de la ESO i Batxillerat: Kasyan Mccabe (1 ESO), Martina Puiggalí (4rt ESO), Júlia Morlans (4rt ESO), Paula Elías (4rt ESO), Alícia Andrés (4rt ESO), Max Galinsoga (1r Batxillerat), Gisela Salgado (1r Batxillerat), Guiomar Barrueto (1r Batxillerat) i amb la col·laboració de Laia Porta (professora d’arts escèniques). Aquestes actuacions van estar adreçades als alumnes de l’escola i de l’Escola Lexia. 

Els alumnes de la ESO van preparar unes cançons, coreografies i van tocar el piano. El repertori de les cançons que es van cantar van ser per exemple, “Hallelujah”, una altre de Bruno Mars anomenada “When I was you’re men” o “if ain’t got you” de Alicia Keys.  

Els alumnes d’Infantil i Primària de l’escola i l’Escola Lexia van celebrar la festa de Santa Cecília, i van gaudir amb la dansa i la música de l’Escola Lleó XIII.

El públic de l’Escola Lexia

L’Escola Lexia, fundada l’any 1968, està ubicada al barri de Gràcia de la ciutat de Barcelona.

És una escola dedicada  a l’atenció d’alumnes amb necessitats educatives especials. Especialitzat en el tractament de dificultats d’aprenentatge i trastorns del desenvolupament on es concep l’Educació com un procés integral per desenvolupar les característiques individuals i socials dels alumnes, que busquen millorar en tots els àmbits.

Hola, el meu nom és David. Ara estic a 3r ESO A i tinc 14 anys. Sóc de Barcelona i alumne de l'Escola Lleó XIII. Des de petit, sóc aficionat a l'Escúter, al Parkour i la música Trap. A més a més, he estat deu anys jugant a l'hoquei patins al club Congrés. Xarxes socials: Instagram david_bggh

Hola, me llamo David. Ahora estoy en 3º ESO A y tengo 14 años. Soy de Barcelona y alumno de la Escuela Lleó XIII. Desde pequeño, soy aficionado al Scooter, al Parkour y a la música trap. Además, he estado diez años jugando al Hockey patines en el club Congrés: Redes sociales: Instagram: david_bggh

Hi, my name is David. I'm now in 3rd year of Secondary and I'm 14 years old. I'm from Barcelona and a student at Lleó XIII School. Since I was a child, I have been a fan of Scooter, Parkour and trap music. In addition, I have spent ten years playing hockey skates at the Congrés club: Social networks: Instagram: david_bggh